Gaat u ook mee met uw gezin?

Ook dit jaar is er weer een bescheiden programma tijdens de parochiebedevaart voor gezinnen met kinderen.

Wandelen vanaf Gemert
Voor gezinnen is het mogelijk om circa 4 km te lopen vanaf de St.Janskerk te Gemert naar Handel.
Om 9.45 uur verzamelen we bij St. Janskerk te Gemert. Om 10.00 uur zullen we vertrekken. Onderweg bezoeken we onder andere de Ossenkapel. Vanaf 11.00 uur is er de mogelijkheid om met de andere parochianen koffie te drinken in hotel Handelia te Handel (op eigen kosten).

Kinderwoorddienst tijdens de Eucharistieviering
Tevens is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd een kinderwoorddienst op de pastorie tijdens de Eucharistieviering van 12.00 uur. Er is geen aparte crèche voorzien voor kinderen onder de 4 jaar, maar ouder(s) kunnen wel aansluiten met kleinere kinderen bij de kinderwoorddienst.

Lunchen
Na de Eucharistieviering is het mogelijk om op de pastorie (of buiten) een zelf meegenomen lunchpakketje te nuttigen met andere gezinnen (van ca. 13.30 tot 14.30 uur). Natuurlijk kunt u ook aansluiten bij de lunch in hotel Handelia (op eigen kosten).

Kruisweg en stille aanbidding
Er is niet in een apart kinderprogramma voorzien tijdens de Kruisweg (van 14.30 tot 15.30 uur) en de stille aanbidding (van 16.00 tot 17.00 uur). Natuurlijk bent u van harte welkom om met uw gezin bij deze onderdelen van de bedevaart aan te sluiten.

Na de Kruisweg (om 15.30 uur) zal er vervoer terugrijden vanaf Handel naar de kerk in Gemert voor wie hiervan gebruik wil maken.

Opgave
Vermeld u bij uw aanmelding met hoeveel volwassenen en kinderen u komt, of u wel of niet meeloopt vanaf Gemert en of u uw eigen lunch meeneemt of niet. Bij voorbaat dank!

Voor meer informatie over het algemene programma van de bedevaart kijk op: parochiebedevaart naar Handel