Fatima, hoop op vrede voor de 21e eeuw

Wie meer wil weten over de betekenis van de toewijding aan het Onbevlekte Hart van Maria voor Kerk en samenleving in de 21ste eeuw is welkom.

Op zaterdag 13 mei is Paus Franciscus voorgegaan in een Heilige Mis ter viering van het 100-jarig jubileum van de verschijningen van Maria in Fatima te Portugal. Op diezelfde dag hebben onze bisschoppen hun bisdom toegewijd aan het Onbevlekt Heilig Hart van Maria in de Basiliek van OLV Sterre der Zee in Maastricht tijdens een vesperviering.

Op woensdag 31 mei wordt een avond georganiseerd over de betekenis van deze toewijding voor de Kerk en de samenleving in de 21ste eeuw in het Sint-Janscentrum in Den Bosch.

• 17.45 uur - Ontvangst met broodjes
  • 18.30 uur - Aanvang Lezingen
  • Fatima en de martelaren van de twintigste eeuw - “In ons lichaam aanvullen wat nog ontbreekt aan het lijden van Christus” (Kol 1,24) Pater Dr. Gonzalo Ruiz Freites, Docent Bijbelse Theologie
  • De toewijding van onze gezinnen aan Maria in het licht van Fatima, Mgr. Dr. J.W.M. Hendriks, Hulpbisschop van Haarlem-Amsterdam
  • Fatima, Rusland en de moederlijke zorg van Maria: een getuigenis, Moeder Anima Christi, Missionaris in Rusland
  • 21.00 uur - Einde

www.sint-janscentrum.nl

Voor vragen en aanmelding

Kent u anderen waarvan u denkt dat ze geïnteresseerd zijn in deze avond: stuur de uitnodiging gerust door.
In verband met de organisatie verzoeken wij u ons vòòr 29 mei te informeren indien u deze avond bij wilt wonen

Wij zien ernaar uit u op die avond te begroeten in het Sint-Janscentrum, Papenhulst 4, in Den Bosch.