f

Jubileumbedevaart naar Kevelaer

Dit jaar is voor de ‘Broederschap der Processie van Eindhoven en omliggende gemeenten’ een heel speciaal jaar, want er wordt voor de 275ste maal een dagbedevaart naar Kevelaer georganiseerd.

Ook Kevelaer zelf heeft wat te vieren, want het stadje is precies 375 jaar een bedevaartplaats.

Donderdag 17 augustus reizen we per touringcar, we vertrekken waarschijnlijk rond 08.00 uur ’s ochtends (de exacte tijd wordt een week van te voren bekend gemaakt door de busonderneming en daarna aan alle deelnemers) en we komen rond 20.00 uur ’s avonds weer in Eindhoven aan. Pastoor Goris reist elk jaar trouw met ons mee en vanwege het dubbel-jubileum zal ook hulpbisschop Mutsaerts ons deze keer vergezellen.

Programma van de dag

Het programma in Kevelaer bestaat uit een processie naar de genadekapel bij aankomst, een eucharistieviering, een lof, een kruisweg en een afsluitende viering met zegening van de devotionalia. Tussendoor is er ruim tijd voor een kop koffie, bezoek aan de winkeltjes en de diverse kapellen.

De kosten voor deze dag bedragen € 16,00 (kinderen tot 14 jaar betalen € 8,00). De kosten voor koffie, thee of de lunch zijn hier niet bij inbegrepen. U dient zelf een lunchpakketje mee te nemen, of anders terplekke wat aan te schaffen.

Aanmelden

U bent van harte welkom om deze bijzondere dag met ons mee te reizen, inschrijven kan tot en met 31 juli! U kunt zich aanmelden bij mevrouw Tonnie Janssen, haar telefoonnummer is 040-212 29 89. Meer informatie vindt u op www.eindhoven-kevelaer.nl