Engelen gevraagd !

Engelen zijn mensen met een boodschap, waar ze komen wordt alles vol leven en licht.

Engelen zijn wezens van vlees en bloed, die de wereld op het rechte spoor houden. Je zou je een wereld vol engelen kunnen voorstellen, die mensen helpen bij hun problemen, zorgen, alleen zijn.

Wil ik, kun jij, in deze wereld iemands engel zijn? Met deze sterk ingekorte versie van een tekst rond engelen van Hub Crijns wil ik even stil staan bij de vele engelen die actief zijn in onze stad. Elke week maak ik een rondje langs de inloophuizen van Eindhoven en zie wat daar allemaal gebeurt. Zonder al die bevlogen vrijwilligers (engelen) zou dit onmogelijk zijn!

Maar toch... wij zoeken nog meer van die engelen voor de zaterdagopvang in het zaaltje naast de Petruskerk. In de winterperiode van 1 december tot ongeveer begin april, als het weer nat en koud is en er nergens voor deze doelgroep een deur openstaat willen we hen een warm welkom geven van 10.30 tot 14.30 uur.

Maar als er genoeg vrijwilligers zijn zou het hele jaar rond helemaal mooi zijn. Bent u die engel?

Voor meer informatie kunt u bellen naar Loes Laurens: 06-22296143 of Rob Kosterman 06-44135327. Wij beiden zijn verbonden aan het Open Huis van de Catharinakerk.

Rob Kosterman
diaken/pastor stadspastoraat