Assistent beheerder

De Sint Catharinakerk zoekt een assistent beheerder, die flexibel is en geĆÆnteresseerd in afwisselend werk in soort en op diverse tijdstippen.

In eerste instantie zal hij/zij de twee aanwezige beheerders vervangen indien noodzakelijk en zeker tijdens vakantie en ziekte. Het gaat om minimaal 50 werkdagen/dagdelen per jaar. Tot de werkzaamheden kan ook behoren de surveillance tijdens concerten in de avonduren.

De kandidaat is sociaalvaardig en in staat kleine reparaties/onderhoud te doen en respecteert natuurlijk de uitgangspunten die passen bij het werken in een R.K.-kerkgebouw.

De functie is betaald, op gerealiseerde uren basis.

Kandidaten kunnen zich melden door het sturen van uw CV en motivatiebrief aan de heer Nico van Dongen (bestuurslid) via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt reageren tot uiterlijk 1-2-2018.