Tienergroep doet mee aan Sirkelslag

Op vrijdagavond 2 februari 2018 doet de tienergroep van de St. Joris parochie weer mee aan Sirkelslag. Dat is een jaarlijks onlinespel voor jeugdgroepen, dat ze allemaal op dezelfde tijd, maar wel op hun eigen locatie spelen.

Het belooft weer een spannende avond te worden vol uitdagende spellen, waarin de tieners goed moeten samenwerken. Vorig jaar deden 613 jeugd- of tienergroepen uit heel Nederland mee, uit diverse kerken. Het thema dit jaar is: Onvoorwaardelijke liefde. Het gaat over Ester, een dapper meisje.

Voor meer info: http://www.sirkelslag.nl/young

De tienergroep van de St. Joris parochie komt elke eerste vrijdagvond van de maand bij elkaar om te groeien in vriendschap met God en met elkaar. Locatie: een zaaltje bij de Pius X kerk, Kardinaal de Jongweg 71 te Eindhoven. Tieners van 12 t/m 15 jaar zijn van harte welkom! Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.