Daar zit muziek in!

6 april 2019 staat in het teken van een hommage aan de Eindhovense componist Antoon Maessen, ter gelegenheid van diens 100e geboortedag.

U bent vast wel bekend met de concertreeks “Muziek in de Cathrien” die wekelijks op de zaterdagmiddagen korte concerten organiseert in de Eindhovense Catharina stadskerk, zij organiseren deze hommage aan componist Maessen.

Vele koorzangers uit de regio voeren nog steeds met veel plezier werken van Antoon uit. Daarbij ontbreekt zelden de “vrolijke noot”, zowel letterlijk als figuurlijk, die zo kenmerkend was voor Antoon en zijn werk. Eindhoven en humor is altijd al een goede combinatie geweest. We willen u van harte uitnodigen om te deel te nemen aan het programma dat speciaal in het teken staat van Antoon Maessen.

Doorlopende Tentoonstelling Hommage Antoon Maessen d.d. 6 en 7 april 2019 tijdens openingstijden Catherina kerk.
zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur en zondag van 11.00 tot 16.30 uur

Programma 6 april:
14.30-15.00 uur beiaardier speelt enkele werken van Antoon Maessen
15.00-16.00 uur Diverse solisten en Collegium Vocale Eindhoven o.l.v. Ruud Huijbregts (entreeprijs 10 euro)

16.00-17.00 uur Meezingen geïnteresseerden: 4 koorgrapjes en Cantate influenza, na afloop een hapje en een drankje
Na ontvangst van uw aanmelding, worden de diverse werken/teksten per mail toegestuurd.

Voor meer informatie: Muziek in de Cathrien