Pauselijke onderscheiding

Donderdag 22 augustus 2019, tijdens de jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer vanuit Eindhoven en omliggende gemeenten, ontving de heer Minke Bozuwa, een pauselijke onderscheiding.

lintje

Minke is voorzitter van de broederschap en tevens zeer actief binnen onze eigen Sint Jorisparochie, hij ontving voor zijn vele goede werk om pelgrims bij Maria te brengen, uit handen van pastoor Goris de pauselijke onderscheiding ‘Pro Ecclesia et Pontifice’.

lintje1

Minke zelf was sprakeloos verrast en de ruim 300 aanwezigen waren dit ook door de enorme lengte van de lijst vrijwillige taken binnen met name de diaconie en de liturgie die Minke door de jaren heen naast ‘Kevelaer’ voor de kerk vervuld heeft en nog altijd met veel liefde vervult. Minke, van harte proficiat!