Vieringen Joriskerk via internet

Door omstandigheden is het tijdelijk niet mogelijk om de vieringen via de website van de parochie te bekijken.

Als u verbinding maakt met de Kerkomroep dan kunt u kiezen voor Eindhoven en daarna voor de Joriskerk en kunt u toch de viering zien. Klikt u hier om verbinding te maken met de Kerkomroep.

Mensen die door ziekte of andere omstandigheden niet naar de kerk kunnen komen, kunnen de vieringen ook volgen via hun computer of laptop. Op deze manier worden zij toch in staat gesteld om live de vieringen in de Joriskerk te volgen. Op een later tijdstip zal het ook mogelijk zijn om via een tablet de vieringen te volgen.

Hoe gaat u te werk?

afbcomputerAls u op het icoontje van de Kerkomroep klikt op de welkom pagina, dan komt u in het huidige scherm waar u kunt kiezen of u de viering wilt zien en horen of dat u kiest voor alleen het geluid.

Aan de rechterkant van deze pagina ziet u de live-verbinding of de datum van een viering die al geweest is en twee icoontjes:

video-24Als u op dit icoontje klikt dan krijgt u de kijk- en luisteruitzending.

audio-24

Als u op dit icoontje klikt dan krijgt u de luisteruitzending.

Kijken via iPhone, iPad of Android apparaat

Via de iPhone of iPad of Android een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld? sIKN heeft de "kerkomroep" App ontwikkeld waarmee u de dienst van uw keuze live kunt volgen of terug kijkt via een draadloze internet verbinding. Download hier de App van Apple iPhone en iPad, en download hier de App van Android.

Gebruik van PC en laptop

Voor personen die de beschikking hebben over een internetverbinding en geluidsweergave kan ook via de PC en een laptop gekeken en geluisterd worden via de internetbrowser. Hierbij suft u naar Kerkomroep en maak een keuze voor de St. Joriskerk in Eindhoven.

Op een later tijdstip de viering terugkijken.

Er zijn nog meer diensten te volgen die eerder in onze St. Joriskerk hebben plaatsgevonden via de website van de Kerkomroep. Klik op de volgende link om vieringen terug te kijken: Kerkomroep en kies de datum van de viering. Als de St. Jorikskerk niet verschijnt zoek dan op "Eindhoven" en maar uw keuze.

010kerkomroepBovendien bestaat de mogelijkheid gedurende een beperkte periode, dat een uitgezonden Eucharistieviering, uitvaart, doop of huwelijk als video of audio op de eigen computer kan worden geïnstalleerd. Dit is mogelijk door op het betreffende "opslaan" diskette ikoontje te klikken.