f

Mgr. de Korte in de Catharinakerk

Morgen, zondag 26 juni, komt onze bisschop, mgr. Gerard de Korte naar de Catharinakerk om 9.30 uur om de eucharistie met ons te vieren. Naderhand is er koffie en gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Lees meer...

24-uur voor de Heer: 24 - 25 juni

Voor de 24-uur voor de Heer gaan we enkele weken verschuiven. Op 24 en 25 juni zullen deze bijzondere dag en nacht) van gebed houden in de Sint Joris. De vorige datum (net na Hemlevaart) blijkt zeer ongunstig te zijn.

Lees meer...

Parochienieuws Pinksteren

Parochienieuws: De weg van Hemelvaart naar Pinksteren. Met oa: vrijwilligersactie, voortgang synodaal proces en koninklijke onderscheiding.

Lees meer...

Open Avond vrijdag 20 mei.

Afgelopen zondag hebben velen live de heiligverklaring gevolgd op de televisie van 10 nieuwe heiligen. Pater Titus Brandsma is dit afgelopen weekend volop onder de aandacht gebracht. Naast pater Titus is Charles de Foucauld ook heilig verklaard.

Lees meer...

Pater Titus Brandsma heilig

Dit weekend is er voor het eerst na de coronaperiode weer een heiligverklaring door paus Franciscus. In de eucharistieviering van zondag 15 mei om 10.00 uur zal hij tien nieuwe heiligen aan de heiligenlijst toevoegen.

Lees meer...

Mariaprocession Youth - 22 of May

The youth of St. Joris church organize a procession of Mary. May is themonth of Mary. At seven pm we gather at the St. Joris church and then after 15 minutes we leave for theMary chapel at the Loostraat.
Download flyer: Maria Procession

Lees meer...