f

Digitale adventskalender voor gezinnen

010AdventskalenderHet team familiepastoraat van het bisdom ’s Hertogenbosch wil graag juist in deze tijd van allerlei beperkingen, samen met de gezinnen uit het bisdom op weg gaan naar die kleine stal in Bethlehem waar ook dit jaar in de donkere nacht Jezus geboren zal worden.
Klik hier voor de Adventskalender

Eerste avond filosofie gaat niet door

Vanwege te nemen voorzorgsmaatregelen ivm het coronavirus gaat de eerste bijeenkomst van de Cursus Filosofische Analyse op 18 maart niet door.

Afhankelijk van de situatie kijken we wat we doen voor de volgende data, we houden jullie op de hoogte.

´Vriend van wijsheid´. Dat is de letterlijke betekenis van filosofie en de titel van de cursus van vijf avonden die woensdag 18 maart van start gaat in het pastoraal centrum aan de Jorislaan 51. De cursus is bedoeld voor parochianen en alle geïnteresseerden die graag verder willen nadenken over grote vragen die het leven ons nu stelt. Vanuit een korte schets in vogelvlucht van enkele grote denkers van langer en korter geleden en van het heden bekijken we ons leven, onze cultuur en de nieuw vragen die daarbij opkomen. Inleider is pastoor René Wilmink. 

Aanvang om 19.30 uur met koffie.
De toegang is gratis.

Wanneer: 18 maart, 1 april, 15 april, 29 april en13 mei 
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur, inloop 19.30 uur.

Aanmelden kan tot 10 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (040) 211 04 67.