Contact houden

Beste allemaal, gelukkig is er ook nog de digitale weg!

Jullie hebben het allemaal beslist gevolgd dat het coronavirus nu dag na dag alleen maar meer om zich heen grijpt. Dat is enorm heftig. Zieken over de hele wereld. We hebben van de overheid en van de bisschoppen aanvullende maatregelen ontvangen. Alle liturgische samenkomsten in de kerk en ook de andere bijeenkomsten op het pastoraal centrum worden tot en met Tweede Paasdag afgelast om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Voor de eucharistievieringen kunnen jullie de button op deze website kiezen “kerkomroep” dan kun je live de liturgie volgen. Er zijn weliswaar dan geen andere gelovigen in de kerk, maar we vieren de liturgie, Christus in ons midden.

Waarom?
Omdat we juist nu ons vertrouwen op God extra moeten vieren, want God wil zijn aanwezigheid die ons leven opbouwt in de sacramenten nu ook aan ons bevestigen! We keren naar God door ons gebed voor de zieken, voor overledenen, voor alle families waar nu groot verdriet is, maar ook voor elkaar!

In de Goede Week kun je dus gewoon digitaal de vieringen volgen in de Sint Joriskerk. We laten elkaar niet los, maar kunnen op deze wijze zoveel voor elkaar betekenen.

Doe ook mee via onze Facebooksite parochie Sint Joris, of via mijn Youtube-kanaal; Past. René Wilmink. Elke dag kun je er wel één of zelfs meer berichtjes, filmpjes vinden. Je kunt daar ook je vragen stellen, zodat we met elkaar in contact blijven.

Ik zeg jullie bijzonder mijn gebed toe en mogen we weten, als nooit tevoren, dat God er is, Hij laat ons niet in de steek, nu het zo moeilijk is voor velen.

Gods Zegen tot spoedig digitaal ziens!!
Pastoor René Wilmink