Opbrengst Vastenactie

Het is al even geleden, maar aan het begin van de vastentijd heeft er heel even een offerblok in de kerken gestaan voor de MOV-groep Eindhoven.

Helaas is toen al vrij snel de coronacrisis gekomen en moesten de kerken gesloten worden. Namens de MOV-groep willen we toch alle mensen die in die korte tijd gedoneerd hebben hartelijk dank zeggen voor het mooie bedrag van ruim € 1800,00.

Met dit geld kunnen zij jonge meisjes uit noordoost Kenia via een Highschool en vakopleiding aan het werk krijgen. Sinds 2000 zijn er elk jaar meisjes van de Borana in Noordoost Kenia naar highschool en soms naar een beroepsopleiding gegaan. In 2020 is de focus doorgeschoven om deze meisjes meer ondersteuning te bieden in het vinden van een baan of eigen onderneming d.m.v. extra vak trainingen en of microkredieten.

Meer informatie over hun actie, maar ook als u nog een donatie wilt doen vindt u op hun website: www.stichtingmov.nl.