Tienergroep en Jongerengroep weer van start!

Zowel de Tienergroep als de Jongerengroep in de St. Jorisparochie zijn weer begonnen met een nieuw seizoen.

Tieners van 12 t/m 16 jaar zijn van harte welkom om een keer te komen kijken bij de tienergroep, die meestal op de eerste vrijdagavond van de maand bij elkaar komt. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen een keer langskomen bij de jongerengroep, die meestal op de laatste zondagavond van de maand bij elkaar komt (na de Eucharistieviering van 18.00 uur in de St. Joriskerk). Beide groepen komen op het moment bij elkaar in het Pastoraal Centrum aan de St. Jorislaan 51, te Eindhoven.

Het doel van de groepen is om te groeien in de relatie met God en om elkaar beter te leren kennen.

Wil je meer weten over de tienergroep? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Wil je meer weten over de jongerengroep? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.