Spaanstalige H. Mis bundelt krachten!

Sinds enkele jaren is er in onze parochie naast de Nederlandse en de Engelstalige Mis ook een heilige Mis in het Spaans. Binnenkosrt zal deze weer worden hervat.

Mooi om te vermelden is dat buiten de vertrouwde groep uit Eindhoven, ook de voormalige gemeenschap uit Den Bosch “Cristo Rey” (Christus Koning) hierbij zal aansluiten. Kapelaan Pieter Zimmermann zal samen met kapelaan Wouter Koopman deze Missen gaan verzorgen en zij hopen dat deze heilige Mis een waardevolle plek in het geloofsleven van de Sint Joris
parochie mag krijgen.

Vanaf april zal de Spaanstalige Mis telkens gevierd worden op de vierde zondag van de maand om 14.00 uur in de Lambertus kerk in Gestel. Wees welkom hierbij aanwezig te zijn, ook als uw spaans nog niet zo goed is, misschien leert u op deze zondagen nog wel een paar nieuwe woordjes!