Parochie-picknick 29 augustus 2021

Op 1 januari 2022 bestaat onze parochie tien jaar. We gaan dat vieren met allerlei activiteiten, nu dat door de versoepelingen van corona-maatregelen weer mogelijk is.

We starten al op zondag 29 augustus met een parochie-picknick op landgoed Eikenburg.

Daar nodigt de Engelstalige gemeenschap van onze parochie ons uit voor een middag van ontspanning, ontmoeting en lekker eten. Iedereen is er welkom, uit alle kerkwijken, ook gezinnen met kinderen!
Locatie: Eikenburg, Aalsterweg 289. Daar is voldoende parkeerruimte.
Tijd: van 14:00 tot 17:00 uur.
Toegang is gratis, wel graag iets te eten meebrengen, om samen te delen (een paar snacks, hapjes).
Aanmelden: Stuur nu al, maar uiterlijk 22 augustus, een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te laten weten dat je deel wilt nemen en met hoeveel gezinsleden.