Uitnodiging 24 uurs Aanbidding

Vrijdag 1 oktober viert de jongerengroep van de internationale gemeenschap de feestdag van haar patrones H. Theresia van Lisieux.

Dit zal groots gevierd worden met de h. Mis om 19.00 uur op vrijdag in de Sint Lambertuskerk om aansluitend een 24 uur durende Aanbidding van het heilig Sacrament te starten die zal eindigen met de H. Mis om 19.00 uur op zaterdag 2 oktober. Deze gebedsbijeenkomst is voor jong en oud. Via onderstaande link kunt u zich inschrijven voor een uur Aanbidding naar keuze, die nacht of de dag aansluitend, zodat er een garantie is dat er elk uur van de nacht iemand bij Onze Lieve Heer aanwezig is. In dit uur hopen wij dat u in stilte de Rozenkrans wilt bidden voor de bekering van Nederland en de hele wereld tot het Heilig Hart van Jezus en voor eerherstel aan het Onbevlekte Hart van Maria. Degenen die willen kunnen ook de devotie van de Eerste Zaterdag voortzetten (of beginnen) door op deze zaterdag te biechten, de Communie te ontvangen, de Rozenkrans te bidden en minstens een kwartier te mediteren over de geheimen van de Rozenkrans, zoals Maria van ons vraagt in Fátima. Degenen die gewoon een tijdje mee willen komen bidden zonder zich in te schrijven zijn ook van harte welkom.

Samengevat:
24 uur van Aanbidding van vrijdag 1 okt 19.00 uur tot en met zaterdag 2 okt 19.00 uur tot aan de H. Mis.
Plaats: Sint Lambertuskerk, Hoogstraat 299, Eindhoven.
Iedereen is welkom om met ons mee te bidden en zo handen en voeten te geven aan de wereldkerk die we zijn!

Aanmelden: klik hier

Namens de jongerengroep van de internationale gemeenschap Young Heart Group, een gezegende groet! Kapelaan Pieter Zimmermann