f

Kersttasjes voor parochianen

Wilt u meehelpen met het samenstellen en bezorgen van Kersttasjes bij zieke en eenzame parochianen? U kunt zich hiervoor tot 4 december opgeven.

Dit jaar willen we weer met elkaar rond Kerstmis ouderen, zieken en eenzame mensen een hart onder de riem steken: een Kerstactie 'voor en door parochianen'. 

Dit houdt in:

  • Er worden Kersttasjes samengesteld vanuit de parochie, met een noveenkaars en een Kerstkaart.
  • Iedereen die wil, kan zich opgeven om één of meerdere tasjes op te halen en aan te vullen met iets moois en/of iets lekkers. We denken hierbij aan een mooie Kerstkaart, een mooi ingekleurde Kerstkleurplaat, een Kerststukje, iets lekkers enzovoort. Bij het uitdelen van de tasjes liggen er voor de kinderen ook kleurplaten klaar. 
  • De Kersttasjes kunnen op zondag 11 december na de Mis van 11.00 uur, tot 14.00 uur worden afgehaald bij het Pastoraal Centrum aan de St. Jorislaan 51, te Eindhoven. 
  • Bij ieder tasje zit het adres van degene die je hiermee blij kunt maken. We verzoeken je het Kersttasje vóór Kerstmis (overdag) te bezorgen.

Wil jij, of jouw gezin ook meedoen aan deze Kerstactie? Geef dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres met het aantal Kersttasjes waarvoor jij wilt zorgen door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit s.v.p. uiterlijk zondag 4 december. 

Als je zelf ook mensen kent die een kersttasje zouden kunnen gebruiken, geef de naam en het adres even door via de mail, dan wordt diegene aan de lijst toegevoegd met, indien gewenst, jouw naam als bezorger.  

Marijke, Nancy, Annemarie en Tielke