f

Open avond 17 februari

Op vrijdagavond 17 februari is er weer een open avond in het parochiecentrum. Het thema van deze avond is: Leven in onzekere tijden. 

Ons hele bestaan is de laatste jaren onzeker geworden. Niet alleen door de klimaatcrisis en de hoge energiekosten. Onze hele toekomst is onzeker. Velen vragen zich af: ontvang ik straks genoeg pensioen, is er nog wel zorg als ik die later nodig heb, hoe voorkom ik dat ook mijn huwelijk strandt? Voor veel mensen hangt hun geluk af van de omstandigheden en van hun emoties als reactie daarop. Maar de basis van blijvend geluk ligt dieper dan wat je meemaakt en voelt. Die basis gaat over zingeving, over geloof. God is er immers ook en vooral als het leven tegenzit.
Pastoor René Wilmink is al jaren voor velen een gids die mensen helpt op hun weg naar een leven vanuit het geloof.

Vrijdagavond 17 februari spreekt hij over het thema “Leven in onzekere tijden”. Hij laat daarbij zien wat de wijsheid die tweeduizend jaar lang en wereldwijd mensen heeft bezield, kan betekenen voor mensen in Eindhoven nu. Er is die avond gelegenheid om vragen te stellen en om met anderen over het thema uit te wisselen.

De lezing begint om 20:00 uur in het Pastoraal Centrum, Sint Jorislaan 51 in Eindhoven. Vanaf 19:30 uur is er koffie en thee en vanaf 21:30 uur is er een hapje en een borrel.
Deze maandelijkse Open Avond wordt gratis aangeboden als dienst aan de samenleving. Aanmelding vooraf is niet nodig.