Digitale adventskalender voor gezinnen

010AdventskalenderHet team familiepastoraat van het bisdom ’s Hertogenbosch wil graag juist in deze tijd van allerlei beperkingen, samen met de gezinnen uit het bisdom op weg gaan naar die kleine stal in Bethlehem waar ook dit jaar in de donkere nacht Jezus geboren zal worden.
Klik hier voor de Adventskalender

Misintenties

Een misintentie is een gebedsintentie, voor een overledene, voor een zieke, hulp in een moeilijke zaak, voor een vriend in problemen, uit dankbaarheid, enz. De intenties worden bij de voorbeden vermeld. Het is een gebruik om voor een misintentie een stipendium (een bepaald bedrag) te geven. Uiteraard kan men Gods barmhartigheid of het offer van Christus niet kopen. Het stipendium is er om de parochie en priester te helpen in hun onderhoud. In Nederland gaat het geld van de intenties naar de parochie, die daarvan de priester betaalt, het kerkgebouw onderhoudt, verwarmt, enz.

Opgeven van een misintentie

U kunt uw misintentie opgeven bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of een van de kerkwijkcentra.
Het stipendium (de bijdrage) voor een misintentie bedraagt € 10,00.
U kunt dit bedrag overmaken op nummer NL36 INGB 0001 1284 52 t.n.v. RK Parochie St. Joris o.v.v. misintentie of u betaalt het stipendium contant bij het kerkwijkcentrum.