Vormsel

VormselZou je je vormsel doen?

Een groepje tieners doet ook dit jaar het vormsel, waarom toch?  Voor tieners en -voor de ouders- is de motivatie niet zo gemakkelijk onder woorden te brengen. De toediening van het Vormsel is de bevestiging door God met de gave van zijn Geest voor jou! Hij rust de mens toe om sterk te staan door de kracht van zijn Heilige Geest midden in onze samenleving.

Voorbereiding

In het sacrament van het Vormsel ontvangen de jongeren de bijzondere hulp van de Heilige Geest. Hij helpt hen om het geloof een echte plek te geven in het leven van iedere dag en schenkt de kracht om zo nodig voor hun geloof uit te komen. Als een kind zich laat vormen kiest het er zelf voor om volwaardig lid van de katholieke kerkgemeenschap te worden.

De vormselviering van 2021 zal plaatsvinden op zondag 18 april 2021 om 11.00 uur in de St. Joriskerk, Mgr. de Korte zal het Vormsel dit jaar toedienen.

Indien u informatie wilt over de voorbereiding van het vormsel of het vormsel zelf stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.