Uitzendingen via YouTube

Vanaf zaterdagavond 4 april gaan we beginnen met de uitzendingen op YouTube.
Klik hier om contact te maken met YouTube
De uitzendingen kunnen bekeken worden met iedere Smartphone, PC, smartTV en via Google-Chromecast of Apple TV zonder het installeren van extra software.
Zoeken van het YouTube kanaal in YouTube gaat middels de zoekterm “Parochie Sint Joris”
U kunt de volgende vieringen volgen: Alle dagen om 19:00 uur, zondag om 11:00 en 18:00 uur en om 12:30 uur Engelstalig.

Stille Aanbidding Joriskerk

020aanbiddingcatharinakerk2Tijdens de aanbidding kunt u in stilte bij Jezus zitten of knielen. U hoeft eigenlijk niets te doen, alleen uw hart te openen voor God. God spreekt tot ons in de stilte. U kunt werkelijk tot rust komen bij Hem. Eventueel kunt u iets lezen dat uw gebed kan voeden, bijvoorbeeld in de Bijbel.

Wanneer?

U kunt hieraan deelnemen elke dinsdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur (dat is dus ná de Eucharistieviering van 19.00 uur).
Op weekdagen is er ook stille aanbidding mogelijk van 18.00 tot 19.00 uur in de Joriskerk.

Van harte welkom om binnen te lopen…

Het is een mooie gelegenheid voor een bezinnend moment en om onze gebedsintenties – persoonlijk en als parochiegemeenschap – bij Jezus te brengen. Voelt u zich dus vrij om binnen te lopen en kortere of langere tijd bij Jezus aanwezig te zijn. De zij-ingang van de kerk kerk is open, u bent van harte welkom!

Een vast moment in de week of maand?

Is het voor u mogelijk om regelmatig een vast uur bij de aanbidding aanwezig te zijn? Bijv. (twee) wekelijks of maandelijks? Heeft u hiervoor belangstelling? Zie hiervoor de inschrijflijsten achter in de Joriskerk of laat het weten via een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uw aanwezigheid maakt het mogelijk dat vele anderen kunnen binnenlopen bij de aanbidding, en dat de aanbidding elke week doorgang kan vinden.

Wilt u meer weten over stille aanbidding?

Bekijk de website van de Maria Geboorte parochie te Nijmegen voor inspiratie: http://mariageboorte.nl/aanbidding/

Beluister hier een inspirerende lezing van pastoor Jeroen Smith uit Leiden over aanbidding: https://soundcloud.com/aanbidding-leiden/2013_11_16-eucharistie-en-evan