Digitale adventskalender voor gezinnen

010AdventskalenderHet team familiepastoraat van het bisdom ’s Hertogenbosch wil graag juist in deze tijd van allerlei beperkingen, samen met de gezinnen uit het bisdom op weg gaan naar die kleine stal in Bethlehem waar ook dit jaar in de donkere nacht Jezus geboren zal worden.
Klik hier voor de Adventskalender

Vieringen via YouTube

Mensen die door ziekte of andere omstandigheden niet naar de kerk kunnen komen, kunnen de vieringen ook thuis volgen. De vieringen worden uitgezonden via YouTube. De uitzendingen kunnen bekeken worden met iedere Smartphone, PC, smartTV en via Google-Chromecast of Apple TV zonder het installeren van extra software. Niet alleen de vieringen in de St. Joriskerk zijn te volgen via YouTube, ook de Engelstalige viering op zondag om 12.30 uur in de St. Lambertuskerk kunt u volgen via YouTube.

Zoeken van het YouTube kanaal in YouTube gaat middels de zoekterm “Parochie Sint Joris” of "English Mass Eindhoven". Wanneer u op de knop abonneren klikt en daarna op het klokje/belletje, ontvangt u automatisch een bericht wanneer de uitzending begint.

St. Joriskerk:
U kunt de volgende vieringen volgen: Alle dagen om 19:00 uur, zondag om 11:00 en 18:00 uur en om 12:30 uur Engelstalig.
Klik hier om verbinding te maken met YouTube

St. Lambertuskerk:
U kunt de Engelstalige viering op zondag om 12.30 uur volgen.
Klik hier om verbinding te maken met YouTube