Mobile logo
  Agen­daNieuwsOver ons
  Jongerengroep hero image

  De jongerengroep
  Samen Sterker in Geloof en Vriendschap.
  De jongerengroep St. Joris in Eindhoven, voor jongeren vanaf 16 jaar, combineert lezingen over het katholieke geloof met gezellige activiteiten. Het is een plek om te leren, vrienden te maken en plezier te hebben.

  Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een gemeenschap waar je je geloof kunt verdiepen en delen met leeftijdsgenoten? Meet the jongerengroep St.Joris.

  In onze jongerengroep verkennen we samen het katholieke geloof en bespreken hoe dit van invloed is op onze dagelijkse levens. Of je nu een diepgewortelde katholiek bent of gewoon nieuwsgierig, iedereen is welkom.

  We organiseren regelmatig bijeenkomsten, waarbij we niet alleen praten over geloofszaken, maar ook leuke activiteiten ondernemen. Van sociale projecten tot gezellige uitjes, onze groep biedt een veilige en ondersteunende omgeving om je geloof te verkennen en sterke vriendschappen op te bouwen.

  Elke laatste zondag van de maand komen we samen van 19:00 tot 21:30 uur bij het Pastoraal centrum. Deze bijeenkomsten zijn een perfecte kans om elkaar beter te leren kennen en samen te groeien in geloof en vriendschap.
   

   image
   image
   image
   image

  Wil je meer informatie of je aanmelden voor onze volgende bijeenkomst?
  Neem gerust contact op, we zijn bereik baar op Whatsapp en Signal.
   

  Vincent Maximus
  +31 631521355
   

  Marie-Reine Shutshia
  +31 685249303

  null

  Pastoraal centrum

  Sint Jorislaan 51,

  5614 AA Eindhoven

  © 2024 R.K. Parochie Sint Joris - Alle rechten voorbehouden.
  Website ontwikkeld door Visual Capture | Fotografie door GetitonPicture