Vastenactie 2021 voor Nigeria!

Anders dan in het parochienieuws is aangekondigd zullen we dit jaar onze vastenactie bestemmen voor de kerk van de thuisparochie van father John in Nigeria. Enkele weken geleden is er een storm geweest en heeft het dak stevige schade opgelopen. Wij willen onze gaven geven voor de parochie aldaar. In de komende weken zal father John ook meer toelichting geven over de situatie, hij is de directe contactpersoon, zodat we uit eerste hand weten hoe het project verloopt. De komende weken hoort u meer, alvast van harte aanbevolen!

Kom op het juiste moment!

020communie1

Gezien het feit, dat we extra gewezen zijn op de wat hogere aantallen kerkgangers in onze kerken het volgende: de alfabetische toegangslijsten willen we opnieuw sterk onder uw aandacht brengen. We vragen u met klem alleen dan naar de kerk te komen als het alfabetische schema de beginletter van uw naam aangeeft.
Heel veel dank voor uw begrip en vooral medewerking!!

Lijst per zondag per kerklocatie op alfabetische familienaam!

Ga naar het volledig nieuwsoverzicht